Mihaela Rădulescu şi Inna vor fi detectivi, alături de Horia Brenciu şi Alex Bogdan, în cel de-al doilea sezon al emisiunii "Masked Singer România" de la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei patru vor analiza în detaliu fiecare prestaţie a măştilor, fiecare indiciu, dar şi fiecare element din costum, pentru a afla cine este cel/cea care se ascunde în mască.

Om de televiziune, Mihaela Rădulescu intră în show-ul "Masked Singer România" cu gândul să demaşte cât mai multe personaje: "Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viaţa mea tone de fişe biografice despre mii de invitaţi, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă - echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toţi de liga întâi. Şi, pe măsură ce înaintăm cu filmările, creşte entuziasmul, pentru că e un show grozav şi scade masiv siguranţa că ştiu cine-i sub mască. Sunt atât de grozave măştile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic. Cel puţin până acum, măştile au rămas o enigmă şi le visez noaptea. Personaje fabuloase, poveşti de mari vedete, cu viaţă intensă şi cariere sinuoase, un show cum n-aţi mai văzut, toate duc spre un sezon absolut demenţial de Masked Singer România. Mai rămâne să ne mai şi prindem cine străluceşte sub măşti, cu voci distorsionate şi poveşti de o zgârcenie biografică care mă chinuie rău. Ador proiectul, abia aştept să vedeţi şi voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele!”, a spus ea. 

Anul acesta, Inna şi-a propus să încurce în continuare socotelile celor care se ascund în măşti şi să deconspire cât mai multe celebrităţi: ”Sunt entuziasmată să fiu detectiv şi în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje şi poveşti savuroase, măşti spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, aşa că fiţi cu ochii pe noi!”.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.