Metropolitan Museum of Art din New York şi-a anunţat miercuri angajaţii că vor fi desfiinţate 79 de posturi, 181 de persoane vor intra în concedii fără plată şi 93 vor pleca voluntar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din aprilie, mai mult de 80 de salariaţi ai muzeului, care s-a închis la 13 martie, au fost concediaţi. După aceste decizii, Met va rămâne cu 1.600 de salariaţi faţă de 2.000 înainte de restricţii.  

Potrivit The New York Times, în 2018 muzeul primea 20.000 de persoane în medie în fiecare zi când era deschis în fiecare zi. Pe viitor, Met va primi public doar cinci zile pe săptămână. 

Metropolitan Museum of Art a anunţat că va fi redeschis din 29 august, dar conducerea recunoaşte că această dată va fi modificată. 

Guvernatorul Andrew M. Cuomo a anunţat că muzeele nu sunt autorizate să se redeschidă în faza a patra a restricţiilor, care a început la 20 iulie. 

Timp de cinci luni, câştigurile din vânzarea de bilete şi evenimentele nu au existat. În urma acestei scăderi, adăugându-se lipsa vizitatorilor, Met anticipează pierderi de 150 de milioane de dolari. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.