Actriţa Meryl Streep a început filmările pentru sezonul al doilea al serialului „Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies”, în care interpretează rolul soacrei personajului lui Nicole Kidman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicole Kidman a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de Streep - care este Mary Louise Wrights, mama lui Perry Wright (Alexander Skarsgard) şi soacra lui Celeste Wright - şi de Cameron şi Nicholas Crovetti, care joacă rolul gemenilor ei.

„Prima zi pe platourile de filmare cu Meryl şi băieţii «mei» dragi”, a scris actriţa.

Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, Adam Scott, Iain Armitage, Jeffrey Nordling şi James Tupper fac parte din distribuţia celui de-al doilea sezon al serialului „Big Little Lies”.

HBO a anunţat în luna decembrie a anului trecut realizarea unui sezon secund al „Big Little Lies”. Kidman şi Witherspoon vor fi din nou producători executivi şi protegoniste.

Primul sezon a fost bazat pe romanul omonim scris de Liane Moriarty, iar cel de-al doilea, pe o poveste scrisă de aceeaşi autoare, care va fi şi producător.

David E. Kelley, care a scris şi produs primul sezon, va reveni în aceleaşi roluri acum. Andrea Arnold va regiza toate cele şapte episoade ale sezonului.

„Big Little Lies” a avut premiera pe HBO în 2017 şi a fost recompensat cu opt premii Primetime Emmy la cea de-a 69-a ediţie a galei, care a avut loc în septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.