Meghan Markle şi soţul ei prinţul Harry au fost ovaţionaţi, sâmbătă seară, la unul dintre ultimele lor angajamente regale, la Royal Albert Hall din Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au asistat la un concert din cadrul Festivalului de Muzică de la Mountbatten. Aceast eveniment, care a avut loc la Royal Albert Hall din Londra, reuneşte artişti din marina regală. 

Cuplul a avut joi prima apariţie publică de la anunţul retragerii din familia regală britanică. Ei au fost prezenţi la Endeavour Fund Awards, care sărbătoreşte rezultatele sportive ale veteranilor răniţi în luptă. 

Harry şi Meghan se vor întâlni luni, de Ziua Commenwealth, cu prinţul William şi Kate Middleton. Cei doi fraţi şi soţiile lor vor fi însoţiţi de regina Elizabeth a II-a, prinţul Charles şi soţia sa Camilla. Ei vor asista împreună la ceremonia religioasă anuală de la Catedrala Westminster. 

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan îşi vor începe oficial noua viaţă în afara familiei regale britanice pe 31 martie. Cuplul nu va mai avea birouri în Palatul Buckingham, unde locuieşte regina, începând cu 1 aprilie şi va fi reprezentat de organizaţia sa de caritate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al cuplului, prinţul Harry îşi va păstra rangurile militare de care este foarte ataşat. Decizia prinţului şi a soţiei sale de a nu mai reprezenta familia regală implică şi renunţarea la a mai folosi titlul de alteţe regale, a anunţat Palatul Buckingham. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.