Fosta actriţă americană Meghan Markle, care s-a căsătorit cu prinţul Harry al Marii Britanii în 2018, a recunoscut, într-un rar interviu acordat canalului britanic ITV, că anul care a trecut de la nunta ei a fost foarte dificil din cauza presiunii mass-media.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când l-am întâlnit pe cel care avea să-mi devină soţ, prietenii mei au fost mulţumiţi pentru că eu eram fericită, însă prietenii mei britanici mi-au spus: "Sunt sigur că este genial, dar nu ar trebui să te căsătoreşti cu el pentru că tabloidele britanice îţi vor distruge viaţa", a povestit ea. 

În acelaşi interviu, foarte emoţionată, ducesa de Sussex a vorbit despre starea sa de rău după puternica mediatizare a sarcinii. 

"Orice femeie, când este însărcinată, este vulnerabilă. Este o mare provocare. Şi, mai ales când eşti femeie, asta înseamnă mult. Şi adăugaţi la asta faptul că eşti mamă tânără şi tânără căsătorită", a explicat ea în documentarul „Harry & Meghan: An African Journey“, turnat în timpul sejurului cuplului princiar în Africa şi difuzat duminică. 

Ducesa de Sussex a mărturisit că a fost o luptă grea, recunoscând că din această cauză a ajuns "mai mult să existe decât să trăiască".

La rândul său, prinţul Harry a răspuns zvonurilor, care, de câteva luni, se referă la răcirea relaţiei sale cu prinţul William. Ducele de Sussex a recunoscut că fratele său mai mare şi cu el merg de acum "pe drumuri diferite" şi că relaţia lor traversează "zile bune" dar şi "zile rele". 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.