Medika TV, post intrat în portofoliul Grupului Clever Media, va fi relansat luni. În prima ediţie a emisiunii „Sistemul Medikal”, moderată de Eugenia Foarfecă, invitat va fi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, de la ora 20.00. Singura televiziune medicală din România va oferi şi emisiuni realizate de Simona Bălănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Sănătăţii va vorbi, în direct, despre situaţia victimelor de la Crevedia, cu explicaţii despre ce se întâmplă cu proiectele centrelor de mari arşi. I se va alătura dr. Bogdan Opriţa, coordonator UPU SMURD Bucureşti, purtător de cuvânt Sp. de Urgenţă Floreasca, care va oferi cele mai recente informaţii despre situaţia pacienţilor internaţi aici. 

În platoul emisiunii, Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru, victimă a incendiului din  Colectiv, şi Ioana Stăncel, expert în politici de sănătătate publică. De asemenea, Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătăţii,va vorbi despre ce s-a întâmplat cu proiectele centrelor pentru mari arşi în timpul mandatului său.

De asemenea, la postul Medika TV Simona Bălănescu va modera „Doctor Medika”. Emisiunea este programată în fiecare zi de luni până joi, de la ora 18.00, până la ora 20.00. 

Luni, în prima parte a emisiunii despre sănătatea ca stil de viaţă, ce se întâmplă cu speranţa de viaţă sănătoasă, ce ne îmbolnăveşte grav şi prea devreme va fi prezentă  dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, cu competenţe  în apifitoterapie. În a doua parte a emisiunii, discuţiile vor viza afecţiunile tiroidei, tehnici moderne în chirurgia glandei tiroide, invitată în platou fiind dr Roxana Boanţă, medic primar chirurgie generală, cu  supraspecializare în chirurgie endocrină cervicală

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.