Matinalul TVR 1 "Cu capu-n zori" va debuta luni, de la ora 7.00, într-un nou format. Andra Soceanu şi Dorin Chioţea vor oferi informaţii utile de luni până vineri, potrivit Televiziunii Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un magazin de infotainment cu rubrici pentru toată lumea, "Cu capu-n zori" va avea invitaţi, zilnic, în funcţie de subiectul prezentat, dar şi informaţii utile pentru orice dimineaţă: meteo, sport, revista presei, evoluţii financiare, evenimente culturale şi artistice, calendarul zilei.

Discuţii pe teme de sănătate, ştiinţă, educaţie, religie, istorie vor completa dimineţile în compania matinalului TVR 1. În plus, „Cu capu-n zori” va face apel la corespondenţii TVR din ţară şi din lume, pentru ca telespectatorii să fie la zi cu actualitatea internă şi internaţională. Iar pentru cei pe care telemunca îi determină să caute soluţii rapide pentru masa de prânz – şi nu numai pentru ei, Angie vine în fiecare zi cu propuneri de mâncare sănătoasă, dar care să nu dezechilibreze bugetul familiei.

"Iubesc dimineţile! Am speranţa că le vor îndrăgi toţi cei care ne urmăresc, chiar şi tu! Te aştept în zorii zilei cu ştiri şi voie bună, într-o echipă grozavă”, este invitaţia Andrei Soceanu pentru 1 martie.

La rândul său, Dorin Chioţea explică pe scurt la ce să ne aşteptăm de la noul matinal: "Dimineaţa înseamnă reverie şi căutarea prospeţimii, a noului, este partea din zi în care se ţes frugal planuri. Şi-atunci e mare nevoie de energie calmă, de prietenie şi de cunoaştere. Asta încercăm să aducem în casele oamenilor, posibilităţi. Ne veţi găsi mereu diferiţi şi surprinzători, dar cu zâmbetul pe buze”.

De Mărţişor, noutăţile dimineţii vor fi prezentate de Andra Soceanu şi Dorin Chioţea, iar Angie Cobuţ va găti sănătos.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.