Matinalul ProFM, prezentat de GreeG şi Onuc, revine în grila postului de radio luni, în intervalul orar 07.00 - 10.00, informează instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Gata cu matinalul de vacanţă, e timpul să ne punem cu burta pe râs. Din 12 septembrie, GreeG şi Onuc sunt responsabili cu distracţia în matinalul ProFM”, au transmis reprezentanţii ProFM.

În ultimii doi ani, matinalul ProFM a fost realizat de Andrei Gheorghe şi Greeg. După ce Andrei Gheorghe a anunţat, pe 31 august, că de la 1 septembrie nu va continua matinalul, postul de radio a revenit la vechea formulă, cu prezentatorii Greeg şi Marius Onuc.

”De mâine, nu voi mai continua matinalul. Vă mulţumesc pentru doi ani excelenţi. Vă urez baftă şi să vă bucuraţi în continuare de radio”, a scris Andrei Gheorghe pe pagina lui de Facebook.

Contactat atunci de Paginademedia.ro, Marius Dobre, directorul Pro FM, a declarat că Andrei Gheorghe a avut un contract de doi ani cu postul de radio, care a expirat şi nu a mai fost prelungit. La rândul lui, Andrei Gheorghe a declarat că ar fi vrut să meargă mai departe cu emisiunea, dar filozofia lui nu mai are nimic de a face cu noul Pro FM.

”Ultimul an la Pro FM a fost puţin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern. S-a discutat scriptul emisiunii într-o şedinţă. Ce anume am spus într-o ediţie, cuvânt cu cuvânt”, a mai spus el.

GreeG (Şerban Grigore) lucrează la Pro FM din 2005, a lucrat la Media Pro Music şi a produs muzică alături de Onuc.

Marius Onuc lucrează în radio de peste 17 ani. Originar din Satu-Mare, a lucrat la Radio Transilvania şi InfoPro şi la ProFM, pe tronsonul de seară, alături de GreeG.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.