Jurnalistul Marius Saizu a plecat în Ucraina şi va transmite zilnic informaţii pentru jurnalele Focus Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marius Saizu va sta de vorbă cu românii din Ucraina afectaţi de iminenta şi continua ameninţare a Rusiei. El va afla care sunt planurile acestor, ce soluţii au să scape în caz de război şi ce aşteptări au de la România.

„Ucraina este un loc fierbinte, foarte aproape de noi în aceste zile. Merg în ţara vecină cu dorinţa de a le arata telespectatorilor realitatea aşa cum este ea. Avem o comunitate mare de români în Ucraina iar o invazie a ţării i-ar afecta şi ne-ar afecta direct. Le voi povesti în imagini, dar şi prin corespondenţe, celor de acasă cum trăiesc românii de peste graniţă, dar şi cât de reală este ameninţarea Rusiei. Ne vedem la ştirile Focus de aici, din prima linie”, spune Marius Saizu.

Începând de joi, programele de ştiri Focus vor conţine corespondenţe din Ucraina, transmise de corespondentul special, Marius Saizu, împreună cu operatorul George Mihăilescu.

Demersul jurnalistic va fi reflectat şi prin transmisiuni live pe pagina de Facebook Prima TV. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.