Emisiunea "Întrebarea mesei rotunde" va fi prezentată de Marius Manole, de sâmbătă, la ora 8.00, la postul ACASĂ. Programul a fost timp de şase sezoane pe VOYO. Sezonul 7 vine cu o serie de invitaţi din zona culturală, iar primul care va păşi în platou va fi actorul şi directorul artistic al Teatrului Naţional din Bucureşti, Marius Bodochi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conţinut extins publicului larg.

În fiecare zi, de luni până vineri, telespectatorii pot urmări Ştirile ACASĂ Actualităţi şi Ştirile ACASĂ Magazin. În weekend, sunt difuzate sâmbăta, de la 08:00, Bazarul de ACASĂ, iar duminica, de la aceeaşi oră, Ştii de ACASĂ - două emisiuni care aduc segmente culturale şi educative.

"Suntem la al şaptelea sezon, dintre care pe şase le-am prezentat. Nu mă vedeam făcând atâtea ediţii sau cu atât mai mult realizând un show la televiziune. Asta e o realizare mare, mi se pare foarte tare şi este o provocare deoarece eu sunt om de teatru. Vorbim despre o emisiune care este şi culturală, adică ne şi amuzăm, dar şi discutăm cu oameni de cultură, actori foarte mulţi. Ne vedem sâmbătă, de la ora 08:00.... şi să vă spun ce provocare am avut noi... să fim concentraţi şi să vorbim doar ce se poate da la televizor! Dar nu e problemă, ne vedem şi pe VOYO! Sperăm ca al şaptelea sezon să fie cu baftă!", a spus Marius Manole.

Producţia poate fi urmărită şi pe VOYO

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.