Patru dintre cele cinci filme ale francizei „Invazia rechinilor/ Sharknado”, regizate de Anthony C. Ferrante, vor fi difuzate de Warner TV în fiecare seară de vineri din luna mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Invazia rechinilor/ Sharknado” (2013), primul film din această serie a producţiilor pentru televiziune, a fost regizat după un scenariu scris de Thunder Levin.

Acţiunea începe după ce un ciclon loveşte Los Angeles, iar în urma inundaţiilor mii de rechini ajung în oraş şi terorizează populaţia.

Ian Ziering, care a devenit celebru odată cu rolul din serialul „Beverly Hills 90210”, este protagonistul Fin Shepard, iar din distribuţie fac parte Tara Reid, John Heard, Mark McGrath şi Cassandra Scerbo. Filmul va fi difuzat de Warner TV pe 6 mai, de la ora 21.25.

Continuarea lungmetrajului a fost lansată în 2014, iar Ian Ziering şi Tara Reid şi-au reluat rolurile. Acţiunea se mută în New York, unde personajul principal ajunge pentru promovarea unei cărţi despre supravieţuirea în faţa invaziei. El se găseşte din nou în ipostaza de a face eforturi să oprească mai multe grupuri de rechini care atacă.

„Invazia rechinilor: New York/ Sharknado 2: The Second One” va fi difuzat pe 13 mai, de la ora 21.20. În a treia vineri din luna mai, de la ora 21.10, Warner TV va difuza a treia parte din serie, „Invazia rechinilor: Florida/ Sharknado 3: Oh Hell No!” (2015). Actorii Ian Ziering, Tara Reid, Cassandra Scerbo şi Mark McGrath îşi reiau rolurile din filmele anterioare, iar distribuţiei se alătură Davis Hasselhoff, Bo Derek, Ryan Newman şi Jack Griffo. În acest film, protagonistul - recent recompensat cu Medalia Prezidenţială a Libertăţii - şi aliaţii lui încearcă să oprească o invazie de rechini în Florida.

Al patrulea lungmetraj din serie, „Sharknado 4: The 4th Awakens” (2016), va putea fi urmărit pe 27 mai, de la ora 21.05. După cinci ani de la cea mai recentă invazie de rechini, timp în care o companie de tehnologie a folosit reactoare ieftine pentru a stabiliza atmosfera şi pentru a preveni formarea de invazii de rechini, Fin Shepard, jucat tot de Ian Ziering, ajunge din Kansas în Las Vegas, iar acolo se declanşează din nou dezastrul. Tara Reid, David Hasselhoff şi Ryan Newman îşi reiau de asemenea rolurile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.