Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu a scris sâmbătă pe Facebook, la moartea lui Mihai Şora, că acesta ”ne-a spus să fim buni şi ne-a lăsat atâta înţelepciune, încât va fi mereu parte din noi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Mihai Şora nu mai este printre noi. Mihai Şora ne-a spus să fim buni şi ne-a lăsat atâta înţelepciune, încât va fi mereu parte din noi” a transmis Maia Sandu. 
 
Preşedintele Republicii Moldova posteazăşi un citat din filosof: ”Dragi copii, vă doresc să intraţi în noul an cu voioşie şi înţelepciune (cele două merg mereu împreună). Sunt dintre cei care cred în forţa binelui: binele discret, dar sigur, autentic şi statornic, fără trâmbiţe de la catedră; binele care nu este nici medalie de agăţat pe piept, nici coroniţă ori prilej de trufie: binele comun. Fiţi buni.” (Mihai Şora, 31 decembrie 2021)

Filosoful şi eseistul Mihai Şora a murit, sâmbătă, la vârsta de 106 ani. Pe pagina sa de Facebook a apărut, sâmbătă seara, o postare cu mesajul: ”Iubitule, ai fost fericire pură: nu doar un om frumos, ci Frumuseţea însăşi”, semnată Aziul.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.