Spectacolul „Nebun după tine”, în regia Antonellei Cornici, cu Maia Morgenstern, fiica sa, Isadora Bălţăteanu, şi Marius Bodochi în distribuţie, va avea premieră pe 14 septembrie, la Teatrul Naţional Bucureşti, Sala Studio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul transpune scenic unul din textele celebre ale dramaturgului Éric-Emmanuel Schmitt. Prinşi între agonie şi extaz sunt un actor genial şi o tânără celebritate a anilor '20, prea răzvrătită pentru vremurile pe care le trăieşte.

Piesa spune povestea unei căsnicii străbatute de pasiune, gelozii, fericire, certuri şi trădare, istoria adevărată a legendarului cuplu francez Sascha Guitry şi Yvonne Printemps, o comedie dulce-amăruie despre viaţa trăită ca pe scenă.

Spectacolul ajunge şi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, pe 17 septembrie, şi la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, pe 18 septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.