Actriţa Maia Morgenstern este invitata lui Mircea Dinescu la ediţia de duminică a emisiunii „Poezie şi delicateţuri” de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi vor discuta şi Dinescu pregăteşte un preparat neobişnuit: tort de fasole. Acesta i-a amintit actriţei de anumite evenimente din viaţa ei.

Maia Morgenstern a povestit despre copilărie, despre prietenia pe care o are cu Mircea Dinescu, iar cei doi au discutat şi despre vremurile actuale, despre ce a făcut actriţa în pandemie şi amândoi au ajuns la concluzia că este „epoca lui ce o să zică lumea pe Facebook”. 

Emisiunea va fi difuzată începând cu ora 14:00.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.