Peste 30 de specii de dinozauri, animaţi prin tehnologie de ultimă generaţie, sunt expuşi în curtea Muzeului Naţional de Geologie până în 31 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dino Park Bucureşti şi Muzeul Naţional de Geologie propun publicului să viziteze o expoziţie cu caracter ştiinţifico-educaţional, care oferă o incursiune unică în istoria îndepărtată a planetei noastre.

 

Organizatorii anunţă că cei care vizitează Dino Park Bucureşti primesc reducere la preţul biletului de intrare în expoziţia permanentă a Muzeului Naţional de Geologie, dar şi cei care vizitează expoziţia permanentă din interiorul Muzeului vor avea reducere la accesul în Dino Park Bucureşti.

În curtea Muzeului de Geologie, Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Brachiosaurus şi alţi 30 de dinozauri sunt animatronici şi respiră, văd, se mişcă, emit sunete. 

Echipe de paleontologi pasionaţi şi tehnicieni pricepuţi de pe două continente - Asia şi Europa, au creat special posibilitatea unei experienţe unice, printr-o interacţiune reală cu animalele preistorice.

Expoziţia poate fi vizitată în intervalul orar 10.00 - 20.00, de luni până duminică. Copiii cu vârsta de până în 3 ani au gratuitate, iar cei cu vârste de peste 3 ani plătesc 20 de lei. Pentru adulţi, biletul costă 25 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.