Ediţia de vineri seară a emisiunii "Românii au talent" a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public, fiind urmărită de aproape 3 milioane de telespectatori în toată ţara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat  16.3 puncte de rating şi 47.9% share,cifre de aproape 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 4.3 puncte de rating şi 12.5% share.

Aproximativ 3 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 21.49, aproximativ 4 milioane de români au fost în faţa televizoarelor. 

Concurenţii care au cucerit juriul şi au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Oneway Bboys, Profesorii trăsniţi, Alexandra Sbenghea, Oleksandr Bozhyk, Andreea Vlaicu, Dirty Boys, Alen Clay David, Krisztina Vellai, The Iceman, Alyn Arhire, Alisia Perşa, Dilu Dila Show, Letizia Saquella, Fakir Testa şi Patric Hanganu.

Vinerea viitoare, de la ora 20.30, pe scena "Românii au talent", noi concurenţi vor demonstra că talentul lor merită o şansă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.