Mai mult de 2,4 milioane de telespectatori au urmărit vineri seară, la Pro TV, emisiunea „Românii au talent”, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea „Românii au talent” a condus topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20:28 - 23:12.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 11,6 puncte de rating şi 36,1% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 7,3 puncte de rating şi 22,7% share.

Mai mult de 2,4 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audienţă de la 20:49, aproximativ 3 milioane.

Concurenţii care au impresionat juriul şi au primit 3 sau 4 de „DA” sunt: African Ten’Dance, Teodora Luca, Marco Motta, Gabriel Sasu, Carla Stefani, Alin Moldovan, Andra Muntenaşu, Simion R Ştefan şi David Dincă. 

Următoarea ediţie a emisiunii-concurs va fi difuzată luni, de la ora 20:30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.