Lumi şi aventuri imaginare inedite, poveşti despre curaj şi ambiţie vor fi prezentate în aprilie în noi sezoane ale celor mai populare seriale Disney Channel şi Disney Junior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În luna aprilie, în programul Disney Channel revine Gabo Moreti, odată cu premiera sezonului al treilea al serialului „11". O nouă lume imaginară se relevă în sezonul secund al serialului „Amfibienii”. În plus, fiecare weekend vine cu misiuni speciale ale lui Rapunzel şi ale protagoniştilor serialului „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir”.

La Disney Junior, cei mai tineri dintre telespectatori îi vor revedea pe Click şi Zglobi într-un nou sezon al serialului „T.O.T.S. (Transportul Organizat al Tuturor Speciilor)”, din 19 aprilie, şi „Fetiţa rachetă” în noi episoade din 5 aprilie. În fiecare zi de weekend, vor fi difuzate maratoane „Prietenii Căţeluşi", „Fetiţa rachetă", „Vampirina", „Blue", şi "T.O.T.S.".

DISNEY CHANNEL

În centrul serialului „11” stă Gabo Moreti, un tânăr de 16 ani foarte priceput şi pasionat de fotbal, care locuieşte cu bunica lui într-un mic oraş numit Álamo Seco. Aptitudinile lui excepţionale sunt remarcate de Francisco, antrenor de fotbal în cadrul unui liceu sportiv prestigios care decide să-i ofere o bursă pentru a juca în echipa oficială a şcolii, Golden Hawks. Serialul urmăreşte călătoria lui Gabo în atingerea visului lui de o viaţă de a deveni fotbalist profesionist, în timp ce descoperă şi secretele familiei lui.

Sezonul al treilea va fi difuzat din 12 aprilie, de luni până vineri, de la ora 14:30.

„Amfibienii” este un serial animat de comedie ce relatează aventurile Annei Boonchuy, în vârstă de 13 ani, care este transportată în mod magic în lumea fantastică a Amfibiei, o mlaştină rurală plină de oameni-broască. Acolo, ea întâlneşte o tânără broască entuziasmată, pe nume Sprig Plantar, pe sora sa imprevizibilă, Polly, şi pe bunicul foarte protector, Hop Pop. Cu ajutorul lui Sprig, Anne se va transforma într-un erou şi va descoperi prima prietenie adevărată din viaţa ei. În noul sezon, Anna şi prietenii ei părăsesc Wartwood pentru îndepărtatul oraş Tritonia, în încercarea de a descifra misterele cutiei muzicale.

Sezonul al doilea va fi difuzat în fiecare zi weekend, din 3 aprilie, de la ora 16:00.

În aprilie, în fiecare sâmbată şi duminică, de la ora 18:00, la Disney Channel pot fi urmărite episoade speciale „Miraculous & Motan Noir: Aventura încâlcită a lui Rapunzel”, „Mai încâlciţi ca niciodată”, „Secretul Razei De Soare”, „Lumea Miraculoasă – New York” şi „Eroii Uniţi”.

DISNEY JUNIOR

Noile episoade din „Fetiţa rachetă” vor putea fi urmărite din 5 aprilie, de luni până vineri, de la ora 15:00. Kit Secord, o fetiţă pilot în vârstă de şapte ani, primeşte un echipament de super eroină cu care poate zbura pentru a-şi proteja oraşul şi pe locuitorii acestuia. În aventurile sale eroice o ajută cel mai bun prieten al ei, Tesh, buldogul Butch şi bunicul Ambrose Secord.

„T.O.T.S. (Transportul Organizat al Tuturor Speciilor” urmăreşte aventurile a doi prieteni, Click, un pinguin tenace, şi Zglobi, un flamingo plin de bunătate. Ele sunt singurele vietăţi dintre cele aflate în stagiul de pregătire la T.O.T.S. care nu sunt berze. Cei doi zburători învăţăcei trebuie să se folosească de toate resursele pentru a livra bebeluşi de animale familiile lor, peste tot pe glob. În noul sezon, cei doi prieteni au parte de noi provocări din partea nazdrăvanilor şi drăgălaşilor pui de animale care trebuie predaţi familiilor. Episoadele vor putea fi urmărite din 19 aprilie, de luni până vineri, de la 16:30.

În fiecare zi de weekend, de la ora 11:00, vor fi difuzate maratoane „Prietenii Căţeluşi”, „Fetiţa rachetă”, „Vampirina”, „Blue” şi ”T.O.T.S.”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.