Bucureştenii sunt invitaţi să descopere universul serialului românesc „RUXX”, difuzat de HBO Max, într-un mod inedit, din 9 aprilie, prin intermediul Questo, platforma de divertisment urban care oferă jocuri tematice de explorare a lumii reale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Combinând elemente de escape room, board game, vânătoare de comori şi tururi de explorare, jocul de tip treasure hunt în aer liber este o activitate interactivă în care utilizatorii sunt ghidaţi de o aplicaţie mobilă prin oraş. Jucătorul devine personaj principal în universul serialului, urmează indicaţii, rezolvă puzzle-uri, ghicitori şi tot felul de coduri criptice, vizitând locuri cunoscute, precum şi unele complet noi şi ascunse, în timp ce află poveşti interesante despre acestea, precum şi despre personajele din Ruxx.

Premiul cel mare, oferit prin tragere la sorţi, este o trotinetă electrică.

„Ne bucură colaborarea cu HBO Max pe un proiect prin care putem aduce din nou şi filmele, şi jocurile în outdoor.
De câţiva ani aducem la viaţă personaje din filme, cărţi, şi pop culture prin jocurile noastre, iar Ruxx este un serial cu foarte mult potenţial. Aşa că am putut crea un super joc. Bucureştiul merită să fie văzut din mai multe perspective şi sperăm că vom convinge oamenii de asta”, spune Alex Govoreanu, CEO Questo. 

Condiţii de participare: Descărcaţi gratuit aplicaţia Questo pe iOS sau Android: https://onelink.to/Questo . Mergeţi la punctul de start din oraş la ora anunţată. Urmăriţi indicaţiile din aplicaţie şi finalizaţi jocul (Treasure Hunt Ruxx prin Bucureşti).

Lansarea jocului are loc pe 9 aprilie, ora 18.00, şi are ca punct de start Piaţa Sfântul Anton (lângă Hanul lui Manuc). Aventura durează aproximativ o oră şi jumătate.

Regulamentul oficial este disponibil pe pagina evenimentului: https://fb.me/e/2o6hfVhlB

„RUXX”, noul serial produs de HBO Max şi filmat în România, a avut premiera pe 8 martie, odată cu lansarea noii platforme de streaming.

Producţia originală HBO Max, scrisă de Vera Ion şi regizată de Iulia Rugină şi Octav Gheorghe, îi are în distribuţie pe Raluca Aprodu, Mădălina Craiu, Şerban Pavlu, Alina Chivulescu, Ioana Bugarin, Marian Olteanu, Bogdan Dumitrache. Directorul de imagine al serialului este Andrei Butică, iar Mihai Codleanu semnează montajul. Ioanina Pavel este producător HBO Max, iar Johnathan Young şi Antony Root sunt producători executivi. Cristian Mungiu şi Tudor Reu sunt producătorii din partea Mobra Films, care asigură serviciile de producţie.

„RUXX e despre momentele în care luăm decizii care ne schimbă complet viaţa. Nu ştim când şi cum se întâmplă, dar toate personajele sunt într-un fel la răscruce de drumuri, iar acţiunile şi alegerile lor le influenţează viitorul. Suntem deseori tentaţi să credem că alegerile noastre sunt influenţate de evenimente, nu invers. Că lucrurile care ni se întâmplă sunt rezultatul a ceea ce suntem. Dar scenariul Verei Ion surprinde personajele într-un proces prin care ajungem să le cunoaştem intim şi să le iubim visele, fricile, siguranţele şi nesiguranţele. Toate acestea într-un Bucureşti imaginat dinamic şi cu o coloană sonoră care ne aduce zâmbetul pe buze. Ce poate fi mai frumos?”, spune Johnathan Young, Executive Producer, HBO Europe.

Questo este o platformă de divertisment urban care oferă jocuri tematice de explorare a lumii reale. În prezent, platforma este disponibilă în peste 140 de oraşe din jurul lumii, cu peste 200.000 de jucători şi 300+ jocuri disponibile.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.