Mai multe lucrări din patrimoniul Muzeului Naţional de Artă al României au fost folosite într-o campanie online de conştientizare a pericolului reprezentat de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzeul a iniţiat o campanie pe paginile proprii de Facebook, Instagram şi pe site prin care o serie de texte ce conţin recomandări de prevenţie sunt însoţite de opere de artă care ilustrează cum să ne comportăm sau nu pentru a rămâne sănătoşi şi a nu-i îmbolnăvi pe ceilalţi.

Campania face parte dintr-o initiativă mai amplă a MNAR de a rămâne aproape de oameni în perioada în care muzeul este închis, oferind zilnic pe canalele sale materiale informative şi imagini cu şi despre lucrări de artă.

Postările din această serie sunt marcate cu hashtagurile #StamAcasa, #aproapedeARTA, #ARTAonline, dar şi de hashtagul #MuseumsAndChill, folosit cu acelaşi scop de muzeele din întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.