O lucrare stradală din Bristol apărută de Ziua Îndrăgostiţilor, despre care Banksy a spus că este creaţia sa, a fost vandalizată, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O imagine publicată pe reţelele de socializare arată că pe desen a fost scris cu vopsea mesajul "BCC wankers". Imaginea înfăţişa o fetiţă "înarmată" cu o praştie care împroşca flori. 

Artistul misterios confirmase deja că lucrarea este creaţia sa, publicând două imagini pe contul de Instagram şi pe site-ul său la primele ore de Valentine’s Day.

Locuitorii din Barton Hill au observat-o joi dimineaţă. 

Desenul a apărut pe o casă deţinută de Edwin Simons, Fiica sa, Kelly Woodruff, a aflat despre asta după ce i-a fost semnalat acest lucru pe Facebook. Ea a spus vineri că era îngrijorată cu privire la faptul că opera ar putea fi distrusă de furtuna Dennis. 

Un localnic care a văzut inscripţia, a afirmat: "Este o ruşine, dar mereu se va întâmpla, din nefericire". 

Identitatea lui Banksy este un mister bine păstrat de la începutul anilor 1990. Se cunoaşte naţionalitatea sa (britanic), oraşul natal (Bristol), pagina de Instagram cu 5,7 milioane de admiratori şi site-ul unde îşi publică operele, fără alt comentariu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.