"Este o zi care marchează identitatea noastră ca popor. Cultura a jucat cel mai important rol în ţesătura aceasta fină care reprezintă naţiunea română", a spus ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, în mesajul adresat de Ziua Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dragi români, sunt extrem de onorat ca, din vremelnica poziţie de ministru al Culturii, să urez La mulţi ani României şi românilor! Este o zi extrem de importantă, este o zi care marchează identitatea noastră ca neam, identitatea noastră ca popor. Cultura a jucat cel mai important rol în ţesătura aceasta fină care reprezintă naţiunea română. Vă urez tuturor să sărbătoriţi cu bine, să fiţi sănătoşi şi Dumnezeu să binecuvânteze România! La mulţi ani, România!”, a spus Romaşcanu. 

Ziua Naţională a României este sărbătorită, în fiecare an, la data de 1 Decembrie. În 1918, la această dată, Marea Adunarea Naţională de la Alba Iulia adopta rezoluţia Unirii Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.