Regizorul şi actorul Lin-Manuel Miranda, al cărui „Hamilton” este unul dintre cele mai de succes musical-uri de pe Broadway, a făcut o glumă duminică, pe Twitter, spunând că are planuri să creeze un musical bazat pe „The Room” al lui Tommy Wiseau, considerat „cel mai prost film realizat vreodată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este foarte prematur, vom încerca în San Francisco”, a scris Miranda de Ziua păcălelilor. El a alăturat textului şi un link care duce la o poveste despre proiect pe theatermania.com.

Intitulat „Lin-Manuel Miranda's Tommy Wiseau's The Room: The Broadway Musical”, proiectul i-ar fi inclus pe actorii Mark Rylance şi Justin Guarini, iar din coloana sonoră ar fi făcut parte piese precum „Where's My F--king Money" şi „Oh Hai, Mark".

Miranda a dezvăluit că este vorba despre o glumă de 1 aprilie atunci când a răspuns unul comentariu făcut anunţului său, potrivit The Hollywood Reporter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.