Hanul cu Tei şi Artmark prezintă o licitaţie inedită de artă plastică şi obiecte de colecţie - "Licitaţia Patrimoniului Galeriei X" -, în weekendul 21-22 septembrie, de la ora 11.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate loturile au preţuri de pornire de la 100 de euro.  

Înfiinţat la 1833, Hanul cu Tei, odinioară sediu al casei de licitaţii cu acelaşi nume şi rezidenţă a celor mai multe galerii de artă şi magazine de antichităţi din centrul istoric al Bucureştiului, cu suportul operaţional şi cu garanţiile de autenticitate Artmark organizează în septembrie o nouă licitaţie de artă, dedicată lichidării patrimoniului unei celebre galerii bucureştene.

"Case în Bretania", acuarelă şi creion pe hârtie de Theodor Pallady

Primele 300 de loturi cuprind opere semnate, printre alţii, de: Theodor Pallady, Theodor Aman, Eugenia Filotti Atanasiu, Elena Muller-Stăncescu, Ludovic Bassarab, Costion, Paul Ioanid, Gheorghe Teodorescu Romanaţi, Ştefan Câlţia, Ligia Macovei, Rodica Maniu Mützner, Jean Cheller, Fried Pal, Henri H. Catargi, Marcel Iancu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.