Serialul românesc „La Oraş” va putea fi urmărit, în exclusivitate, pe platforma VOYO, din 17 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scenariul va surprinde într-o manieră comică, dar extrem de realistă, ce se întâmplă cu personajul principal, Doru, ajuns la oraş pentru a-şi schimba viaţa, lăsându-l în urmă pe Auraş, bunul lui prieten, dar şi cu ce alte personaje va ajunge să interacţioneze în aventurile lui.

Gabriel Radu, Bogdan Marinescu, Eva Todică şi Ioana Bogdana sunt cei care au scris scenariul, în timp ce Eva, Ioana şi Horia Călugăreanu l-au produs. Gabriel Radu este cel care-şi trece numele şi în dreptul regiei, iar Bogdan Marinescu a fost responsabil de imaginea serialului.

”Proiectul „La Oraş”, pe lângă faptul că e cel mai mare proiect al nostru de până acum, e şi un proiect la care lucrăm încă din facultate şi care a crescut odată cu generaţia noastră. Mă bucur că VOYO a pariat pe acest proiect şi sper să se dovedească un pariu câştigător atât pentru oamenii tineri care prin intermediul acestui proiect au şansa ca încă de la debut să joace alături de actori consacraţi, cât şi pentru cei care ne-au oferit încredere şi libertate creativă”, declară Bogdan Marinescu.

Rolul lui Doru va fi interpretat de Eduard Păuna, student la UNATC, la Masterul în Arta Actorului, în timp ce bunul lui prieten, Auraş, va fi jucat de Visarion Udatu, cel care promite că serialul este unul ”făcut cu sufletul”. Alături de aceştia se vor mai afla: Sami Al-Tawel, care-i va da viaţă vărului de la oraş, Sabin, Ioana Niculae care o va interpreta pe Iarina şi Ştefania Cîrcu, cea care o interpretează pe Mona, prima pasiune a lui Doru.

În alte roluri, cei de acasă îi vor descoperi pe Alexandru Pavel, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Grumăzescu, Jawad Shahbazimoghadam, Laila Abdel Hafiz, Raj - Alexandru Udrea, Alice Cora Mihalache, Florin Gheorghe, Denis Imbrescu.

Din serial, nu vor lipsi nume cunoscute ale teatrului şi filmului românesc, precum Elvira Deatcu, George Ivaşcu şi Gabriel Spahiu, dar şi un influencer pe care fanii îl vor descoperi mai târziu.

Înainte ca primele episoade să fie difuzate, Eduard Păuna declară: „Pot să spun cu mâna pe inimă că proiectul ăsta a fost un alt stil de viaţă cu care aş putea să mă obişnuiesc. Am avut alături de mine timp de două luni nişte oameni minunaţi care m-au învăţat lucruri, care m-au îngăduit, care mi-au dat încredere. Sunt foarte recunoscător că am făcut parte din această echipă, a fost pentru prima oară când am simţit că nu mai joc, ci că mă joc. E un serial în care s-a pus mult suflet, e un proiect care are o inimă care începe să bată. E fresh, e nou, noi suntem noi în industria asta şi o să fie o comedie blană în şi despre jungla urbană.”

De cealaltă parte, la fel de încântat de ceea ce va urma este şi Visarion Udatu care spune: „Mai presus decât şansa de a debuta într-un serial de televiziune pentru mine a fost plăcerea de a lucra alături de majoritatea colegilor şi prietenilor mei de generaţie. Iar pe lângă ocazia de a juca alături de prieteni, este un vis devenit realitate că voi împărţi ecranul cu actori consacraţi, care mi-au fost mentori! Cred că vibe-ul fresh pe care o să-l întâlniţi în „La Oraş” se datorează, în principal, acestui gen de colaborare. O să fie tooop”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.