Preşedintele Klaus Iohannis a acordat Înaltul Patronaj ediţiei din acest an a Festivalului Naţional de Teatru, pentru a patra oară consecutiv, anunţă UNITER.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a 28-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru se va desfăşura la Bucureşti, între 19 şi 29 octombrie şi va prezenta pe scenele instituţiilor partenere un număr de 36 de spectacole selecţionate din întreaga ţară, precum şi şase spectacole de teatru şi dans invitate din străinătate.

Anul 2018 este pentru români şi pentru FNT anul Centenarului Marii Uniri. De aceea, activităţile şi evenimentele dedicate Festivalului se vor desfăşura sub simbolul: #fnt100 - Festivalul Naţional de Teatru 2018 în 100 de evenimente.

Continuând tradiţia iniţiată acum patru ani, ediţia cu numărul 28 a Festivalului Naţional de Teatru îi este dedicată unui artist special cu care avem şansa să fim contemporani: regizoarea şi profesorul Cătălina Buzoianu - o mare personalitate a culturii române, care anul acesta a împlinit 80 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.