Interpretarea lui Kenneth Branagh în rolul Boris Johnson a fost anunţată într-un teaser al serialului dramatic "This England", care urmăreşte primele luni tumultoase ale prim-ministrului din Downing Street, în timp ce se confruntă cu primul val al pandemiei de coronavirus, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, cunoscut anterior ca "This Sceptred Isle", este co-scris şi regizat de Michael Winterbottom şi urmează să fie difuzat pe Sky Atlantic la sfârşitul acestui an.

 

"Drama ne poartă în sălile puterii în timp ce Johnson (Branagh) se luptă cu Covid-19, Brexit şi o viaţă personală şi o politică controversată", potrivit Sky Atlantic.

"Evenimentele din guvern sunt împletite cu poveşti din toată Marea Britanie, de la experţi şi oameni de ştiinţă care se întrec în a a înţelege virusul; medicii, asistentele şi lucrătorii din căminele de îngrijire din prima linie care lucrează neobosit şi eroic pentru a-l controla şi a-l stopa; şi oameni obişnuiţi ale căror vieţi au fost date peste cap". 

Teaserul, lansat miercuri, se deschide cu vocea lui Branagh, în vârstă de 61 de ani, în calitate de prim-ministru, spunând: „O nouă eră se deschide, 2020 va fi un an al prosperităţii”.

Tonul videoclipului se schimbă pe măsură ce îngrijorarea lui Johnson faţă de pandemie pare să crească. "Trebuie să fim cu ochii pe acest virus Covid", spune el.

Urmează un montaj de clipuri în care o voce din off spune: "500.000 de morţi, acesta este cel mai rău scenariu".

Teaserul se închide cu o imagine a uşii din Downing Street 10 care se închide şi un crainic radio care spune: "Regatul Unit a depăşit Italia ca număr oficial de morţi".

Branagh, cunoscut pentru rolurile din „Dunkirk” şi „Murder on the Orient Express”, a jucat cel mai recent în thrillerul „Tenet” al lui Christopher Nolan şi în „Death on the Nile”, pe care l-a regizat şi care urmează să fie lansat. Actorul nord-irlandez în vârstă de 60 de ani a fost de cinci ori nominalizat la Oscar, atât pentru interpretare („Henry V”, „My Week with Marilyn”), cât şi pentru scenariu („Hamlet”) şi regie („Henry V”, „Swan Song”). El a fost premiat cu Oscar la gala din acest an pentru scenariul filmului "Belfast". 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.