Postul de televiziune Kanal D a fost marţi seară lider de piaţă la nivel naţional cu serialul turcesc „Fiica ambasadorului”, difuzat în intervalul orar 20:00 - 22:50, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi seară, Kanal D a fost lider de audienţă, la nivelul întregii ţări, în prime time.

Cel de-al doilea episod al producţiei a plasat staţia TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu 9,1% rating şi 19,7% share.

Mai mult de 1 milion şi jumătate (1.598.000) de români din întreagă ţară au urmărit întâmplările prin care au trecut personajele serialului. În minutul de aur, atins la 20:59, 1.801.000 de telespectatori din întreaga ţară urmăreau Kanal D.

Antena 1 s-a clasat pe poziţia secundă, în acel interval orar, cu 8,8 rating şi 19% share - 1,54 milioane de telespectatori, urmat de Pro TV, cu 7,7 rating şi 16,7% share - 1,35 milioane de telespectatori.

Serialul „Fiica ambasadorului”, cu Neslihan Atagul şi Engin Akurek în rolurile principale, este difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.