Kanal D a achiziţionat "Million Dollar Island", un format care poartă semnătura Talpa Studios şi a fondatorului său, John de Mol, în parteneriat creativ cu Monday Media. John de Mol este celebru în întreaga lume pentru formate precum "Big Brother", "The Voice", "Deal or No Deal".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul "Insula de 1 milion" vine după alte formate de succes incluse de Kanal D în portofoliu: "Exatlon", "Survivor", "Bravo, ai stil!". 

50 de oameni cu vârste, profesii şi pasiuni diferite vor face parte dintr-o competiţie individuală, pe o insulă paradisiacă, pentru îndeplinirea celor mai îndrăzneţe visuri. Miza este de 1.000.000 de lei, cea mai mare sumă pusă la bătaie de o televiziune. 

Kanal D a dat startul castingului pentru acest format dedicat tuturor celor care vor să îşi îndeplinească un vis. Mii de doritori s-au înscris deja. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.