Kamala Harris, vicepreşedintele american ales, a debutat pe coperta ediţiei de februarie a revistei Vogue.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 56 de ani, fosta senatoare de California, apare purtând un sacou negru, pantaloni asortaţi, un top alb şi tenişi, încălţămintea ei preferată. Fundalul reprezintă un omagiu adus comunităţii Alpha Kappa Alpha de la Universitatea Howard din care a făcut parte.

Ediţia reviste cuprinde şi o a doua imagine cu Harris. Ambele au fost realizate de Tyler Mitchell, care a devenit în 2018 primul fotograf de culoare care a realizat o copertă Vogue. La acel moment, protagonista a fost Beyoncé. Mitchell a mai fotografiat-o pe Zendaya, pentru coperta numărului din mai 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

În articolul publicat, Kamala Harris vorbeşte despre cum vor aborda ea şi preşedintele ales Joe Biden problema pandemiei în primele 100 de zile de mandat. „Prima linie de abordare trebuie să fie controlarea acestei pandemii”, a spus ea. „Controlul asupra acesteia va fi un factor hotărâtor în a putea redeschide economia noastră”.

Deşi realizat înaintea evenimentelor din 6 ianuarie de la Capitoliu, Harris subliniază în interviu diviziunea care există în ţară, care a continuat să fie inflamată de preşedintele Donald Trump în timpul mandatului său.

Ea a reiterat că are o „mare responsabilitate” acum, având în vedere că este prima femeie vicepreşedinte al SUA, precum şi prima persoană de culoare şi cu origini asiatice care deţine această funcţie.

Despre relaţia cu Joe Biden, Harris a declarat că fostul vicepreşedinte are încrederea că ea va fi partenerul perfect pentru el.

Învestirea în funcţie a celor doi va avea loc pe 20 ianuarie.

Imaginea folosită de revistă pentru copertă, a transmis echipa lui Harris, citată de The Hollywood Reporter, nu este cea pentru care îşi dăduseră acordul reprezentanţii ei. 

Echipa vicepreşedintelui ales nu a ştiut că pentru copertă a fost aleasă o altă fotografie decât cea asupra căreia căzuse de acord şi a descoperit acest lucru duminică seară, când imaginea a apărut pe reţelele de socializare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.