Jurnalistul Cătălin Striblea, care realiza de patru ani matinalul de la Digi FM, a anunţat pe Facebook că de la jumătatea lunii martie va părăsi postul de radio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La jumătatea lunii martie mă voi despărţi de Digi FM. Hotărârea îmi aparţine în totalitate. Programul de dimineaţă este unul foarte dur, de mare uzură şi căruia i-am dat tot ce a stat în puterea mea în ultimii patru ani. Alături de restul activităţilor mele, asta a însemnat un sacrificiu mare pentru familia noastră, mai ales în ce priveşte orele petrecute împreună. Am ales să repar această situaţie", a scris Striblea. 

El a mulţumit colegilor Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov, Bogdan Ciuclaru, Georgianei Creţu, producătorul matinalului, lui Radu Paraschivescu, Florin Negruţiu şi lui Ciprian Cătunescu. 

Cătălin Striblea a anunţat că va participa "la alte proiecte în perioada următoare".

Potrivit paginademedia.ro, Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. Şi-a continuat cariera în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.