Jurnalistul Adelin Petrişor, care anul acesta a părăsit Televiziunea Română, unde lucra de 11 ani, pentru a intra în echipa Euronews România, pleacă de la Euronews cu câteva zile înainte de lansarea oficială a postului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut de jurnalist într-o postare pe blogul său, intitulată "N-a fost să fie".

"Astăzi este ultima zi în care sunt jurnalist al Euronews România. Mi-am dat demisia. Motivele nu-s dramatice, dar mă privesc doar pe mine şi pe cei din conducerea staţiei. Cum sunt tot felul de ”prieteni” care abia aşteaptă să inventeze spun totuşi că nu a fost vorba de presiuni, ingerinţe etc. Oricum, cu siguranţă în acest moment cred că e mai bine aşa. Nu regret cele 3 luni petrecute în redacţia Euronews. Am învăţat multe lucruri noi, am stat pentru prima dată în scaunul prezentatorului de ştiri şi am cunoscut oameni interesanţi. Mai mult, am avut şansa să fac mai multe materiale care au fost difuzate de canalul mamă Euronews Internaţional. Cum lansarea postului este peste doar câteva zile, le doresc mult succes foştilor colegi de la Euronews România. Eu sper să găsesc rapid soluţia să merg mai departe. Cum ziceau vecinii bulgari? Keep walking!", a scris Adelin Petrişor.

Informaţia privind plecarea jurnalistului a fost difuzată iniţial de Pagina de Media, care la începutul acestui an a şi relatat că Adelin Petrişor a intrat în echiipa Euronews în urma unui concurs la care au participat în jur de 100 de jurnalişti, dintre care 10-15 au fost declaraţi „eligibili”.

La postul public, Adelin Petrişor a fost reporter special şi şef al secţiei Eveniment. A fost în mai multe zone de conflict din lume: Tripoli, în Libia, în Coreea de Nord, Irak, Afganistan şi Siria.

Euronews România este filiala mărcii Euronews, care va livra ştiri locale, regionale, naţionale şi internaţionale prin TV şi platforme digitale. Euronews va distribui conţinut către Euronews România, care va fi difuzat pe platformele mass media româneşti alături de conţinutul original produs de canalul local. Euronews România va utiliza preponderent conţinutul editorial al Euronews care se referă la Europa, în timp ce Euronews va prelua conţinutul realizat local în articolele referitoare la România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.