Compania de Librării Bucureşti (CLB) redeschide luni, aproximativ jumătate dintre librării, după o lună de la închiderea întregii reţele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lista spaţiilor repuse în funcţiune include atât librării poziţionate în centrul Capitalei, cât şi cele aflate în mijlocul cartierelor. Decizia pentru redeschiderea fiecărui spaţiu în parte a fost luată de conducerea unităţii, în urma consultării cu librarii din fiecare unitate. Treptat, şi celelalte librării din reţea urmează a fi repuse în funcţiune, lista lor urmând a fi actualizată atât pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/clbsa/), cât şi pe site-ul CLB (www.clb.ro).

"Îi asigurăm pe toţi prietenii noştri că accesul publicului se va desfăşura în condiţii de maximă siguranţă, respectându-se reglementările în vigoare. Sunt convinsă că după o lună de izolare la domiciliu majoritatea bucureştenilor doresc să se întoarcă în librăriile noastre, răspândite în toate cartierele. Elevii şi studenţii care urmează cursurile online, părinţii care lucrează de acasă, şi nu numai ei, au cu siguranţă nevoie de produse de papetărie şi rechizite, ca să nu mai vorbim de cărţi şi manuale. Având convingerea că suntem deja pe cale să depăşim cu bine această experienţă complicată, suntem din nou la dispoziţia clienţilor noştri şi îi aşteptăm cu drag să revină în «familia CLB»", a declarat Marieta Seba, directoarea generală a Companiei de Librării Bucureşti.

Potrivit unui comunicat transmis News.ro, la nivelul librăriilor redeschise au fost luate o serie de măsuri, menite să contribuie la siguranţa şi sănătatea celor aflaţi în incinta locaţiilor: respectarea regulilor de distanţare socială, dotarea cu dezinfectanţi pentru personal si clienţi, pentru spaţii şi suprafeţele de vânzare, precum şi dotarea fiecărui spaţiu în parte cu măşti de unică folosinţă, confecţionate chiar de angajaţii CLB, în luna cât librăriile au fost închise. În plus, în avanpremiera redeschiderii, s-a efectuat dezinfectarea spaţiilor cu ajutorul unei firme specializate.

Pentru a scurta timpul de căutare, echipa CLB le aduce aminte clienţilor că pot comanda produsele online, pentru a le ridica apoi de la orice librărie disponibilă, scurtând astfel timpul alocat achiziţionării si banii pentru transport.

Site-ul CLB (www.clb.ro), unicul canal de legătură al companiei cu clienţii în ultima lună, rămâne în continuare la dispoziţia celor care doresc să achiziţioneze produse editoriale sau de papetărie.

Compania de Librării Bucureşti numără 43 de librării, răspândite unitar în toate cele 6 sectoare ale capitalei, cele mai multe dintre aceste filiale fiind renovate de-a lungul timpului. De la carte şi manuale şcolare, la produse de papetărie şi jucării, oferta companiei este dintre cele mai bogate. Anul acesta, Compania de Librării Bucureşti aniversează 70 de ani de la fondare.
 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.