În mai puţin de o săptămână de la verdictul în procesul contra actriţei Amber Heard, Johnny Depp ajunge pe TikTok. Actorul din „Piraţii din Caraibe” este deja urmărit de 2,5 milioane de internauţi în mai puţin de două zile de la crearea contului, potrivit The New York Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pagina oficială a fost deschisă luni şi numărul „urmăritorilor” era de 800.000 de abonaţi acum câteva ore conform E! News.

Actorul nu a publicat încă nimic pe acest cont. La rubrica Bio, Johnny Depp a scris simplu „actor ocazional”. El nu este abonat la niciun cont. Bulina albastră care apare alături de numele său garantează autenticitatea paginii sale. 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Această apariţie pe platforma video vine la câteva zile după verdictul în procesul său împotriva fostei soţii, Amber Heard. Ambii s-au atacat reciproc pentru defăimare pe fondul acuzaţiilor de violenţă domestică. După şase săptămâni de audieri, în care au fost dezvăluite cele mai şocante detalii din viaţa lor de cuplu, Amber Heard a fost obligată să-i plătească despăgubiri de 15 milioane de dolari lui Johnny Depp, iar acesta trebuie să plătească 2 milioane de dolari.

Pe TikTok, în special, hashtag-ul #JusticeForJohnnyDepp a generat mai mult de 20 de miliarde de vizualizări faţă de 86 de milioane pentru cel care o susţinea pe fosta sa soţie.

În plus, după ce în ultimii ani a devenit oaia neagră de la Hollywood, Johnny Depp pare să se bucure de o revenire. El a apărut de mai multe ori pe scenă în ultimele zile pentru a-l însoţi pe muzicianul britanic Jeff Beck, iar cei doi artişti au anunţat un album colaborativ pentru luna iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.