Competiţiile din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor fi transmise de posturile Televiziunii Române şi vor însuma mai mult de 220 de ore axate, în principal, pe evoluţiile sportivilor români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 23 iulie - 8 august, vor fi transmisiuni în direct şi reluări, la posturile TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR Moldova.

La cea de-a 32-a ediţie a Jocurilor Olimpice vor participa 101 sportivi români, care vor concura la 17 discipline.

Zilnic, de la ora 21:00, telespectatorii pot urmări competiţiile difuzate de TVR.

O echipă de 11 jurnalişti a ajuns la Tokyo pentru a comenta de la faţa locului, iar relatările vor fi completate de jurnaliştii din studioul TVR.

România participă la Jocurile Olimpice din 1924. Până la JO de la Rio de Janeiro, în urmă cu 5 ani, sportivii români au câştigat în total 300 de medalii.

În 2021, România va concura la 17 discipline (atletism, baschet 3X3, box, canotaj, ciclism, fotbal, gimnastica, judo, kaiac canoe, lupte, înot, scrimă, tenis, tenis de masă, tir sportiv, tir cu arcul şi triathlon).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.