Actriţa Jennifer Garner va reveni pe micul ecran, într-un serial de comedie intitulat „Camping”, care va fi difuzat de HBO, a anunţat joi televiziunea, scrie huffingtonpost.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest serial va avea opt episoade cu durata de câte o jumătate de oră fiecare şi va fi creat de Lena Dunham şi Jenni Konner, care au lucrat împreună şi pentru show-ul „Girls”.

Garner va interpreta rolul unei soţii extrem de organizate şi obsedate de control, Kathryn, care organizează un weekend în natură cu ocazia zilei de naştere a soţului ei, Walt. Însă, intervenţiile altor personaje transformă excursia plănuită de Kathryn într-una în care sunt puse la încercare căsnicii şi în care are loc un conflict între femei.

Acesta va fi primul rol principal live-action de televiziune pentru Jennifer Garner de când a apărut în serialul „Alias”, difuzat de ABC. Pentru acea interpretare, Garner a câştigat un Glob de Aur. Recent, actriţa şi-a împrumutat vocea pentru serialul animat pentru copii „Llama, Llama”, al Netflix.

Producţia pentru „Camping”, bazat pe serialul britanic omonim creat de Julia Davis, va începe în primăvară în Los Angeles. Alte detalii despre distribuţie încă nu au fost anunţate.

Născută pe 17 aprilie 1972 în Texas, Jennifer Anne Garner este o actriţă şi producătoare de film americană. Ea a devenit cunoscută datorită interpretării rolului ofiţerului CIA Sydney Bristow din serialul „Alias”, care a fost difuzat de ABC în perioada 2001 - 2006. Pentru performanţa sa în acest serial, Garner a fost recompensată, între altele, cu un Glob de Aur şi un premiu Screen Actors Guild Award.

Actriţa s-a mai remarcat în filme precum „Pearl Harbor” (2001) şi „Catch Me if You Can” (2002), „Daredevil” (2003), „13 Going on 30” (2004), „Elektra” (2005), „The Invention of Lying” (2009), „The Odd Life of Timothy Green” (2012) şi „Dallas Buyers Club” (2013). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.