Peste 3,8 milioane de repostări adunase până luni dimineaţa un Tweet prin care japonezul Yusaku Maezawa promite bani urmăritorilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ceea ce pare un experiment sau o încercare plătită de viralizare, japonezul Yusaku Maezawa a postat un mesaj pe Twitter în care promite că va oferi un milion de yeni (aproximativ 8.097 euro) pentru 100 de persoane din cei care îi repostează mesajul.

Condiţiile, pentru a fi luat în calcul pentru tragerea de sorţi, erau un follow şi un retweet până cel târziu pe 7 ianuarie.

Până la data redactării postarea miliardarului japonez avea deja 3.849.740 de retweet-uri, stabilind un nou record de repostări în cadrul reţelei sociale.

Yusaku Maezawa este japonezul care va plăti Space X pentru a deveni primul pasager privat al companiei conduse de Elon Musk care călătoreşte pe lună.

Maezawa este fondatorul retailer-ului de haine Zozotown.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.