James Comey, fost director al Biroului Federal de Investigaţii (FBI), care a fost concediat de preşedintele american Donald Trump în luna mai, ia în calcul vânzarea drepturilor pentru o adaptare hollywoodiană a unei cărţi de memorii, „A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership”, pe care o va publica pe 17 aprilie. El a primit mai multe oferte în acest sens, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii lui Comey, Matt Latimer şi Keith Urbahn, fondatori ai companiei Javelin din Washington, s-au aflat în Los Angeles săptămâna trecută, potrivit unor surse ale The Hollywood Reporter.

Comey nu s-a gândit la producţia unui film sau a unui show de televiziune bazat pe cartea lui până când mai multe persoane de la Hollywood l-au apelat în acest sens. Comey ar fi nesigur dacă va vinde drepturile pentru o astfel de adaptare.

Latimer şi Urbahn s-au întâlnit cu agenţi, companii de producţie şi scenarişti pentru a le asculta unghiurile de abordare pentru acest proiect. Între propunerile acestuia s-au numărat atât adaptări pentru cinematografe, cât şi pentru televiziune.

Comenzile pentru această carte, înainte de lansare, sunt numeroase. Însă, numărul acestora a crescut mult în acest week-end, după ce Trump l-a atacat pe Comey într-o serie de mesaje publicate pe platforma de socializare Twitter.

Editura care va publica volumul de memorii semnat de Comey, Macmillan Publishers, descrie cartea drept „o incursiune fără precedent în culisele puterii, o lecţie remarcabilă în ceea ce stă la baza unui lider eficient”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.