După anunţul noului proprietar al reţelei de socializare Elon Musk de a concedia aproape jumătate dintre angajaţi, cofondatorul Twitter, Jack Dorsey, le-a prezentat scuze celor afectaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi dau seama că mulţi oameni sunt supăraţi pe mine". Într-un mesaj pe Twitter, publicat sâmbătă, cofondatorul Twitter şi-a exprimat regretul, la o săptămână după preluarea reţelei de socializare de către miliardarul Elon Musk. "Sunt responsabil de faptul că toată lumea se află în această situaţie: am crescut compania prea repede. Îmi cer scuze pentru asta", a scris Jack Dorsey.

 

"Oamenii de la Twitter, din trecut şi din prezent, sunt puternici şi rezistenţi. Întotdeauna vor găsi o cale, indiferent cât de dificil este momentul. Îmi dau seama că mulţi sunt supăraţi pe mine", a adăugat Jack Dorsey.

Joi, Elon Musk s-a angajat să concedieze jumătate din forţa de muncă. Compania californiană, care avea aproape 7.500 de angajaţi la sfârşitul lunii octombrie, şi-a închis temporar birourile şi a notificat mii de oameni prin e-mail, explicând că scopul este "îmbunătăţirea stării de sănătate a companiei".

"Tuturor celor care şi-au pierdut locul de muncă li s-au oferit trei luni compensatorii”, a mai anunţat miliardarul.

În noaptea de joi spre vineri, cinci angajaţi Twitter recent concediaţi au intentat o acţiune colectivă împotriva companiei pentru că nu au primit perioada de preaviz de 60 de zile impusă de legea SUA pentru disponibilizări masive (Warn Act).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.