Irina-Margareta Nistor va fi gazda celui mai important eveniment cinematografic la nivel mondial, Gala Premiilor Oscar 2022, transmis în exclusivitate de VOYO, duminică, 28 martie, de la ora 3.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gala va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, California, iar VOYO este singura platformă online din România unde poate fi urmărită integral.

„Voi fi cu voi pe VOYO, live, în noaptea albă a Oscarurilor, în care vom călători printre emoţii cinematografice. Vom afla ce actori, filme şi specialişti din industrie vor fi premiaţi, ce actori ar fi meritat să fie nominalizaţi, ce producţii au fost nedreptăţite, lista titlurilor care merită văzute, secrete bine păzite ale vedetelor de top şi previziunile pentru pariori”, a spus Irina-Margareta Nistor, interpret de film.

VOYO va transmite, în exclusivitate, Gala Premiilor Oscar cu audio original, în limba engleză, dar şi varianta comentată live, în limba română, de Irina-Margareta Nistor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.