Serialul „Oamenii Mlaştinilor: Invazia Şerpilor”, care îi urmăreşte pe cei mai buni vânători americani în încercarea de a opri invazia şerpilor din rezervaţia Everglades din Florida şi de a proteja comunitatea, speciile indigene şi mediul de impactul reptilelor, va fi difuzat de postul History începând cu 24 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pitonii birmanezi, originari din sud-estul Asiei, au devenit în ultimele decenii o ameninţare pentru rezervaţia naturală Everglades, o zonă cu un climat tropical care favorizează înmulţirea acestor reptile. În timp, ele au invadat poienile şi mlaştinile din rezervaţie, decimând specii întregi de animale, fără un prădător natural care să îi oprească, cu excepţia omului.

Pentru a preveni distrugerea ecosistemului, statul american a creat un program special de eliminare a pitonilor, iar cei mai buni vânători din Louisiana au răspuns pozitiv acestui demers.

Troy Landry, supranumit şi „regele mlaştinii”, fiul său, Chase, legendarul vânător Bruce Mitchell şi pescarul profesionist Zak Bagby s-au aventurat în „Triunghiul Everglades” pentru a eradica aceşti şerpi.

Pe parcursul celor patru episoade, vânătorii se confruntă cu o realitate cumplită: invazia este mai amplă decât se aşteptau. În timp ce eforturile lor se intensifică, fac apel la călăuze şi la drone termale pentru a vâna pitonii ce pun în pericol rezervaţia.

Fiecare episod va putea fi urmărit miercurea, de la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.