Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu oferă intrarea gratuită la oricare dintre cele patru reprezentaţii ale spectacolului „Sarea-n bucate”, în baza adeverinţei de vaccinare, pentru a susţine iniţiativele locale de imunizare şi pentru a celebra deschiderea primului centru de vaccinare drive-through din judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul de vaccinare din Parcarea Cazarma 90 a fost amenajat de Primăria Sibiu, în colaborare cu Instituţia Prefectului judeţului Sibiu, Direcţia de Sănătate Publică şi ISU Sibiu.

Inaugurat sâmbătă, în Parcarea Cazarma 90, centrul de vaccinare anti-Covid funcţionează zilnic între orele 09.00 - 19.00, dispune de patru fluxuri, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer-BioNTech.

Centrul se adresează celor care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, dar care sosesc cu mijloacele de transport personale sau cu mijloace de transport în comun, de tip taxi. În zona de triaj a centrului de vaccinare drive-through înregistrările vor fi efectuate pe baza unui document de identitate, fiind recomandat totodată, să fie prezentat personalului medical chestionarul de triaj şi cel de consimţământ, completate. Documentele pot fi accesate pe site-ul DSP Sibiu (www.dspsibiu.ro), la adresa https://www.dspsibiu.ro/documente-vaccinare-drive-thru/.

Personalul centrului de vaccinare va fi angajat, de asemenea, de către Primăria Sibiu şi va fi alcătuit dintr-un medic coordonator, 2 medici, 6 asistente şi 2 registratori pentru fiecare tură de lucru. Şi Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu se implică şi va pune la dispoziţie 10 voluntari pe fiecare tură, aceştia urmând să de ocupe de gestionarea accesului autovehiculelor pe culoare, predarea certificatelor de vaccinare, etc. Inspectoratul Judeţean de Poliţie va pune la dispoziţie un echipaj care să asigure ordinea la intrare în zonă.

Accesul gratuit la spectacolul „Sarea-n bucate” se face în baza adeverinţei de vaccinare, indiferent de numărul de doze efectuate sau centrul de vaccinare emitent. Rezervarea locurilor se face exclusiv la sediul Teatrului „Gong”, la Agenţia de Bilete, de miercuri până vineri între orele 11.00 - 18.00, iar sâmbătă între 10.00 - 18.00, în limita locurilor disponibile. Pe baza unei adeverinţe de vaccinare se poate obţine un singur loc gratuit, valabil strict pentru evenimentul respectiv. Dacă ambii părinţi/tutori au fost vaccinaţi, aceştia pot cumula adeverinţele pentru emiterea a 2 locuri gratuite. Organizatorii nu vor stoca, duplica sau fotografia adeverinţa de vaccinare, emiterea biletelor gratuite fiind condiţionată doar de prezentarea acesteia pentru confirmarea condiţiilor de participare şi la intrarea în sala de spectacol.

„Sarea-n bucate” după Petre Ispirescu face o incursiune fascinantă în lumea poveştilor de demult. În producţia teatrului sibian fantasticul se întrepătrunde cu realul cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbeşte despre iubire, adevăr şi prietenie. „Sarea-n bucate” este unul dintre cele mai apreciate spectacole ale teatrului sibian, cu peste 200 de reprezentaţii jucate atât pe scena de la Sibiu, cât şi în Azerbaidjan, India, Spania şi SUA. Spectacolul are o durată de 50 de minute şi este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Spectacolul va avea 4 reprezentaţii, la sala de la etaj a teatrului: vineri, 14 mai, de la ora 18.00, sâmbătă, 15 mai, de la orele 11.00 şi 18:00, duminică, 16 mai, de la ora 11.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.