Interviul acordat de prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, pentru emisiunea lui Oprah Winfrey a fost urmărit, luni seară, la ITV, de peste 11 milioane de britanici, potrivit primelor estimări, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul de aur, programul special al CBS a fost urmărit în Marea Britanie de 12,3 milioane de telespectatori, iar în medie, de 11,3 milioane.

Interviul a fost al doilea cel mai urmărit program de televiziune de anul acesta în Regatul Unit, după discursul susţinut de prim-ministrul Boris Johnson în luna ianuarie, în care a anunţat noi restricţii în contextul sanitar.

Pentru ITV, aceasta este cea mai mare cifră de audienţă de la finala cupei mondiale la rugby din 2019 şi cea mai mare pentru orice post britanic, înregistrată în afara anunţurilor Guvernului, de la finala „Strictly Come Dancing” de pe BBC One din decembrie 2020.

Pe ITV Hub, interviul a fost urmărit de pe aproximativ 2,2 milioane de conturi.

În Statele Unite, ediţia specială a „The Oprah Winfrey Show”, difuzată duminică seară, a atras în jur de 17,2 milioane de telespectatori.

Potrivit unor surse, drepturile de difuzare a interviului au fost cumpărate de ITV cu 1 milion de lire sterline.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.