Înscrierile pentru concursul de dramaturgie ”Cea mai bună piesă românească a anului 2017” se fac până la 30 ianuarie 2018, a anunţat Uniunea Teatrală din România (UNITER).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorii pot trimite piesele prin poştă sau prin depunere individuală la Secretariatul UNITER.

Piesele trebuie să fie în format electronic, pe un CD, într-un singur exemplar. Numele autorului trebuie să fie secret, înlocuit cu un motto scurt înscris pe prima pagină împreună cu titlul piesei. CD-ul cu textul piesei trebuie să fie însoţit de un plic închis în care să fie înscrise datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Acelaşi motto de pe pagina de titlu a piesei trebuie să fie înscris şi pe plicul închis cu datele de identificare.

În concurs nu vor fi primite piese foarte scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate, iar textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

Adresa poştală pentru înscrierea pieselor este: UNITER, Str. George Enescu nr.2-4, sector 1, Bucureşti, cod poştal 010305, cu menţiunea „Pentru Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2017”.

Câştigătorul va fi premiat pe scena Galei Premiilor UNITER 2018, iar piesa câştigătoare va fi publicată într-un volum lansat în cadrul evenimentului.

Ediţia precedentă a concursului a fost câştigată de textul ”Masa puterilor noastre”, scris de jurnalistul şi scriitorul Petre Barbu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.