Ziarul Adevărul va apărea, începând de luni, în format mare, revenind astfel la forma pe care o avea la lansarea în Bucureşti, în 15 august 1888. De altfel, primul număr al publicaţiei, reprodus integral, o ediţie de colecţie, va fi vândut luni ca supliment odată cu ziarul.Dan Marinescu, redactorul-şef al ziarului Adevărul, a declarat, pentru Agenţia de presă News.ro, că deşi revenirea cotidianului la formatul mare, broadsheet, începând de luni, este împotriva curentului actual din presa tipărită, îşi asumă decizia, urmând ca publicaţia să se axeze pe articole mai ample, care le vor oferi explicaţii cititorilor. El a precizat că a mărit tirajul cu 2.000 – 3.000 de exemplare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Începând de luni, 4 septembrie, ziarul Adevărul va apărea pe format mare/broadsheet, pe dimensiunile «clasice» Adevărul, fiind astfel o întoarcere la ziar, aşa cum a fost el cunoscut încă de la lansarea lui în Bucureşti (15 august 1888)", anunţă reprezentanţii Adevărul.

CITEȘTE ȘI Redactorul-şef al ziarului Adevărul, după revenirea cotidianului la formatul mare: Pare contra curentului, dar ne asumăm. Am mărit puţin tirajul

Schimbarea formatului aduce cu sine şi un plus de conţinut, axat mai mult pe analiză, opinie, reportaje, anchete.

De asemenea, luni, împreună cu noul Adevărul, cititorii vor avea supliment gratuit o ediţie de colecţie, primul număr Adevărul, fondat la Bucureşti de Alexandru Beldiman, pe 15 august 1888, ziar reprodus integral.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.