Imagini inedite din copilăria reginei Elizabeth II au fost publicate online, marţi, cu ocazia celei de-a 94-a aniversări a monarhului britanic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elizabeth II conduce Commonwealth, este şeful Forţelor armate şi cel mai longeviv monarh din istoria britanică. Soţie, mamă, bunică şi străbunică.

Pe pagina de Facebook „The Royal Family” a fost publicat marţi un montaj de imagini captate în urmă cu aproximativ nouă decenii.

În filmul din arhiva Royal Collection Trust, regina (prinţesa Elizabeth) apare alături de familie, inclusiv de sora mai mică, Margaret.

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii nu va sărbători împlinirea a 94 de ani într-un mod special şi a cerut să nu fie trase salve de tun, ea considerând că nu este potrivit să fie marcat evenimentul în contextul în care ţara se luptă cu epidemia de Covid-19.

Este pentru prima dată în cei 68 de ani de domnie când regina cere să nu i se sărbătorească ziua de naştere.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.