Experţi în Internet şi tehnologie trimişi de peste 130 de companii precum Facebook, Google, YouTube şi Netflix vor susţine prezentări şi workshopuri la Bucureşti, la Grand Cinema & More, pe 14 şi 15 iunie, în cadrul ediţiei din acest an a festivalului iCEEfest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit organizatorilor, pe lista companiilor care au confirmat participarea la eveniment se află, între altele: Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times, Kiip, Techstars, Holition, Meta AR, Ryan Air, Global Data, Social Chain, Fortune 500, The Digital Insurer, Rethink IoT, Trend Watching, BBH London, Unruly.

Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului. Preţul unui bilet „Full Pass – Early Bird” este de 200 de euro. La achiziţionarea a două sau mai multe bilete, preţul pentru fiecare bilet este redus la 150 de euro – această ofertă fiind valabilă până pe 25 aprilie. 

Ca de obicei, iCEE.fest va conţine categorii diverse de conţinut, sub umbrela conceptului „Upgrade to your best version” - lansat anul trecut ca o metaforă a nevoii specialiştilor din digital şi a liderilor din business de a fi la curent cu toate transformările generate de tehnologie.

Pe lângă zonele de conţinut cunoscute (de la creativitate/ campanii virale, până la tehnologii de marketing şi conţinut, e-commerce, e-health, realitate virtuală şi augumentată, până la antreprenoriat, startups şi investments), evenimentul-satelit dedicat fintech, lansat anul trecut, îşi extinde anul acesta sfera de acoperire, abordând subiecte importante, precum blockchain şi cryptomonedele.

De asemenea, va fi tratat în premieră subiectul agritech (care studiază impactul tehnologiei în agricultură), şi va continua proiectul iCEE.health (care analizează modul cum tehnologia schimbă medicina).

În plus, toate prezentările publicate în platforma iCEE.academy sunt disponibile gratuit, accesul la toată arhiva festivalului nemaifiind condiţionată, până la începutul lunii iunie, de achiziţia unui bilet.

ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival) va avea loc în perioada 14-15 iunie la Grand Cinema & More din Bucureşti şi este organizat de ThinkDigital România, în parteneriat cu Orange şi cu suportul internaţional al IAB Europe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.