History difuzează în exclusivitate evenimentul "Evel Knievel: Cascadoria supremă", în care vedeta motorsportului profesionist american Travis Pastrana îl celebrează pe legendarul Evel Knievel prin încercarea de a realiza trei dintre cele mai periculoase cascadorii ale acestuia, în cadrul unui show în Las Vegas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia, realizată de History în parteneriat cu cei de la Nitro Circus, va fi transmisă în premieră pentru România, sâmbătă, de la ora 21.00.

Conducând o motocicletă inspirată de cea folosită de Knievel, Travis va încerca să forţeze limitele şi mai mult, prin doborârea recordurilor lui Evel, sărind peste 50 de maşini şi peste 14 autobuze, înainte de a realiza faimoasa săritură peste fântâna de la Casears Palace care aproape l-a omorât pe legendarul cascador, acum 50 de ani. 

"Sunt încântat că am avut ocazia să-l omagiez pe Evel Knievel, care prin curajul şi talentul lui a pus baza sporturilor extreme”, a spus Travis Pastrana. "Evel şi-a depăşit limitele şi a sărit mai departe pe o motocicletă decât a crezut cineva cu putinţă. Prin acest tribut modern, am vrut să creăm o punte între generaţii - de la cea a părinţilor mei care a fost inspirată de Evel la generaţia următoare care poate să nu ştie prea multe despre cascadorii originali care au deschis drumul în acest domeniu. History şi Nitro Circus au vrut să arate cât de incredibile au fost realizările sale. Pentru a putea face acest lucru în Las Vegas şi la Caesars Palace, unde s-a născut legenda lui Evel, este extraordinar". 

Show-ul a avut un succes răsunător în SUA, fiind văzut de un total de 3,5 milioane de persoane, fiind una dintre cele mai apreciate producţii speciale ale postului TV din ultimii 7 ani.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.