Fosta primă doamnă a Statelor Unite şi Secretar de stat Hillary Clinton va debuta ca producător executiv odată cu adaptarea pentru televiziune a romanului „The Woman's Hour: The Great Fight to Win the Vote”, scris de Elaine Weiss.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea va colabora cu Amblin Television, divizie a companiei lui Steven Spielberg, Amblin Pictures, pentru adaptarea cărţii lansate în luna martie.

Romanul spune povestea activistelor care au luptat timp de decenii pentru ca femeile să aibă drept de vot.

Amblin, care a achiziţionat drepturile cărţii, o va adapta fie sub forma unui serial, fie a unui film de televiziune, şi urmează să stabilească cine va scrie scenariul. 

O ofertă de achiziţie va fi făcută platformelor de streaming, precum Netflix, Apple, Amazon şi Hulu, dar şi televiziunilor, ca HBO şi Showtime.

Clinton va fi producător executiv alături de copreşedinţii Amblin TV Darryl Frank şi Justin Falvey şi de autoarea Elaine Weiss.

Anunţul că Hillary Clinton, candidata democrată la alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, se alătură acestui proiect vine la scurt timp după ce Barack şi Michelle Obama au semnat un contract multianual pentru producţie de conţinut pentru Netflix şi după ce Bill Clinton a început adaptarea cărţii sale „The President Is Missing” pentru Showtime, cu James Patterson scenarist.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.