HBO a lansat trailerul filmului "Brexit", în care joacă Benedict Cumberbatch, iar publicul nu este încântat de această idee, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toată lumea ştie cine a câştigat, dar nu toată lumea ştie cum", spune Cumberbatch la începutul trailerului. 

Compania HBO a creat filmul împreună cu Channel 4. Cumberbatch îl interpretează pe Dominic Cummings, strategul din spatele echipei de campanie care a susuţinut votul pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană la referendumul din 2016. 

Trailerul se axează pe felul în care au fost cheltuiţi peste 2,7 milioane de lire sterline în campania oficială pentru părăsirea UE, pe anunţuri adresa unor grupuri anume de persoane pe Facebook - în special persoane care nu au mai votat niciodată. 

Campania "Vote Leave" a fost investigată de Comisia electorală privind neregulile de utilizare a fondurilor şi datelor. 

Trailerul a stârnit critici pe Twitter, iar internauţii au scris că au crezut că este o glumă. "Oh, Dumnezeule, "Brexit cu Benedict Cumberbatch pentru HBO" pe care l-am crezut o glumă, de fapt e real?", s-a întrebat o persoană. 

"Am crezut că glumiţi cu toţii despre Brexit, cu Benedict Cumberbatch, dar se pare că este real", a adăugat altcineva. "Dragă HBO, este un pic iresponsabil să lansezi un film dezastru când noi suntem în mijlocul unui alt dezastru! Salutări, Marea Britanie", a fost un alt mesaj. 

Criticul de film Donald Clarke ia apărarea filmului, scriind: "Din nou asta. Da, chiar contează că denunţi filmul HBO despre Brexit fără măcar să-l fi văzut (Dacă asta faci)". 

Premiera filmului va fi pe 19 ianuarie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.